Ydelser

Digital fremtid uden kompromiser og med rene linjer.

Image

Derfor

Er du sikret en total 360 løsning når du vælger DESINO

Da vi har indgående kendskab til detailbranchen, ved vi hvor vigtigt det er for vores kunder at de kan samle det hele under ét tag. Hverdagen i en butik er fyldt med en masse som indkøb, kundebetjening og meget andet. Det at vores kunder kan henvende sig et sted, giver tryghed og ro til at de kan koncentrere sig om det de er gode til. 

Søger du en virksomhed der kan hjælpe dig, når det gælder online salg og annoncering. Måske har du brug for et kassesystem, som samtidig er integreret med din webshop og lager. Måske har du brug for hjælp til video og produktbilleder eller Email marketing. Det kan være du har brug for at få gennemgået dine forsendelses / indløsningsaftaler eller måske bare gerne vil vide mere om hvordan vi igennem responsive media, kan hjælpe dig til at få en endnu bedre forbindelse imellem din fysiske butik og din onlineshop.

Vi har samlet det hos Desino og vi hjælper dig til de rette løsninger som passer netop til dit behov. 

Kompetencer

Her finder du vores styrker

Er der et område herunder, du mener vi skal hjælpe dig med? Så tøv ikke med at ring på 9393 3993 / 5188 6850 eller skriv til [email protected] -  Så tager vi en dialog omkring dine behov.

Sumo shop

Sumo shop

Denne løsning er ideel til dig som ønsker udvidet lagerstyring, integration til dit kassesystem, har flere butikker eller ønsker en B2B løsning.

Shopify shop

Shopify shop

Perfekt til dig som skal åbne ny butik, ønsker at komme i gang med at sælge online, men ikke har udvidet ønsker til integration eller flere butikker med lagerstyring.

Annoncering

Annoncering

Skal du til at annoncere? Men usikker på om det skal være Google shopping / Ads eller måske via Facebook og Instagram. Så lad os hjælpe dig til den rette løsning.

Email marketing

Email marketing

E-mail Marketing eller E-mail Markedsføring er disciplinen i at udsende mails, som skaber tillid til din virksomhed eller dit produkt, hjælper med at opbygge kundeloyalitet, skaber awareness og genkendelighed omkring dit brand og dermed optimerer din forretning, der hvor behovet er. Dette dækker både over almindelige nyhedsbreve som du kender dem, men også automatisk e-mail flows.

SEO optimering

SEO optimering

SEO er nøglen, der kan åbne døren til de eftertragtede topplaceringer i Googles søgeresultater. Det er kort sagt din hjemmesides direkte vej til online synlighed – både i forhold til søgemaskinerne og forbrugerne (dine potentielle kunder).

Køb- og hastighed

Køb- og hastighed

Et mere og mere vigtigt parameter i Googles vurdering af jeres website, er, hvor hurtigt sitet svarer. For på nettet er der ingen der gider vente – og er jeres side lang tid om at svare, går folk tilbage til søgeresultaterne igen og klikker på en af konkurrenternes links. Det har direkte skadelig indvirkning på jeres placeringer i søgeresultaterne.

Filmproduktion

Filmproduktion

Videoen er et utroligt levende medie, som kan fange og skabe stemninger. Det er desuden et medie, hvorigennem man, på grund bevægelighed, billeder og lyd, nemt og hurtigt kan fange modtagerens opmærksomhed. Med korte, præcise og stemningsskabende film er det muligt at skabe en rammefortælling om jeres produkt og på den måde forføre og tiltrække modtageren. Modsat reklametekster kan man ved hjælp af videoen illustrere produktets funktion og kvaliteter ”in motion”. Det vil sige, at brugeren med det samme forstår, hvad I vil med jeres produkt. Reklamefilmen kan nemlig både formidle jeres brands historie og vision, men også vise, hvordan jeres produkt virker i praksis. I samarbejde med jer kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, som imødekommer netop jeres behov, hvad angår målgruppe og platform.

Billeder

Billeder

Når du skal få kunden til at foretage et køb, er det vigtigt, at kunden får en fornemmelse af dit produkt ud fra de billeder, du har på din webshop eller hjemmeside. Sælger du tøj, skal du derfor vise tøjet fra sin bedste side, stoffet skal falde pænt, og tøjets kvalitet skal være tydelig ud fra billederne. Det kan du sikre ved gode og professionelle packshots. Det gælder, hvad enten du skal præsentere tøjet i et katalog eller på nettet. Er billedet godt, vil kunden lynhurtigt kunne falde for netop det stykke tøj, og ende med at købe det, fordi kunden har fået en præcis opfattelse af tøjet. Når kunden hverken kan røre ved stoffet eller prøve tøjet på, er det bydende nødvendigt, at billederne giver kunden den samme fornemmelse, som hvis det var i en fysisk butik.

Grafisk Design

Grafisk Design

Dækker over bred kam af ydelser. Måske har du brug for hjælp til at designe nye flyers til butikken. Måske føler du det er tid til at få et stærkere logo som kommunikerer både hvem I er som virksomhed og selvfølgelig samtidig ser godt ud. Det kan også være at du har valgt vores annoncerings løsninger og har brug for hjælp til at lave nogle lækre annoncere, som skaber blikfang og interesse. Med grafik design kan vi hjælpe dig med at visualisere en ny indretning af butikken, inden du åbner døren for håndværkerne. Vi kan hjælpe dig med at få en mere ensartet stil på tværs af dine medier, som website, print og dine sociale medier.

Omni-channel

Omni-channel

Essensen i omnichannel er at skabe den bedste og en sammenhængende oplevelse på tværs af kanaler. Uanset hvordan kunden eller potentielle kunder interagerer med din virksomhed, skal I indsamle og benytte denne data i jeres fremtidige kommunikation til lige præcis denne person. Hos Desino har vi kaldt det Responsive media - Det er vores bud på hvordan du skaber trafik fra dine kunder i butikken til dine online medier.

Indløsningsaftaler

Indløsningsaftaler

Vi er registeret partner hos Nets hvilket betyder at vi kan tilbyde dig fordelagtige indløsningsaftaler på både fysisk og online handel. Har du allerede en kørende aftale, så vil vi også kunne hjælpe dig med at tjekke om du har den rette aftale eller om den skal genforhandles, så du kan lave yderligere besparelser.

Kassesystem

Kassesystem

Webbaseret plug-and-play POS kasseapparat og kassesystem Mobilt kasseapparat og online POS system – tag det med, hvor du vil i butikken! Det webbaserede kasseapparat er nemt at tilslutte og meget brugervenligt, således at alle kan være med. leverer et komplet online POS system uanset din forretnings størrelse. Vores kassesystemer har direkte integration til SUMO Shop

Infoskærme

Infoskærme

Giv dine vinduer liv med infoskærme. Hos Desino kan vi hjælpe med skærmløsninger til dine vinduer eller som instore display. Det smarte her er at vi kan leverer hele løsningen eller dele af løsningen. Så har du allerede et fjernsyn, som samler støv så kan vi hjælpe med at give det liv. Når du vælger Desino som leverandører, vil vi kunne styrer indholdet på skærmen online. Vis instore video, nye brands eller måske tilbud i butikken og online, så kan vi designe kampagnerne.

Rådgivning

Rådgivning

Hos Desino har vi i mere end 10 år arbejdet med kunder indenfor detailbranchen og har derfor både bred indsigt i styrker og svagheder. Vi har et stort netværk af leverandører indenfor kassesystemer, butiksinventar og helt ned til software og hardware. Men vi bruges ligeledes som rådgiver når det handler om at den enkelte ejer skal vælge annoncering, forny indløsningsaftaler eller forny og helt ned til at hjælpe med hvordan man får mobilepay i sin fysiske butik med mere.

Kontakt

Har du et emne vi skal i dybden omkring?

Er der et område herunder, du mener vi skal hjælpe dig med? Så tøv ikke med at ring på 9393 3993 / 5188 6850 eller skriv til [email protected] -  Så tager vi en dialog omkring dine behov.